ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 7/3/2023
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ – ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ / ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ Ε.Κ.Θ. – ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3, ΩΡΑ 12.00΄ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Η Λαϊκή Ενότητα-Α.Α. Θεσσαλονίκης καλεί όλους/ες να συμμετάσχουν στην αυριανή, Τετάρτη 8/3, απεργία που προκήρυξε το Ε.Κ.Θ. και στη διαδήλωση ώρα 12.00΄στο άγ. Βενιζέλου.
Μετρώντας ακόμη τους νεκρούς και τους αγνοούμενους από το έγκλημα στα Τέμπη, συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας με απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, γνωρίζοντας καλά, ότι τις κύριες ευθύνες για το έγκλημα αυτό τις έχει η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), που απαξίωσαν, εγκατέλειψαν και ξεπούλησαν τους δημόσιους οργανισμούς, υλοποιώντας τις μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους, χαρίζοντας δισεκατομμύρια στους λεγόμενους επενδυτές.
Μάλιστα, δυο μέρες μετά το έγκλημα αυτό, η κυβέρνηση, αδίστακτη, φέρνει στη Βουλή νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του νερού.
Δεν πρόκειται να γλιτώσουν τη λαϊκή κατακραυγή. Λαός και νεολαία κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΕΚΘ, ΟΣΕ κτλ.) στις 8 Μάρτη, ημέρα της γυναίκας.
Ο αγώνας για τα δικαιώματα της γυναίκας, ενάντια στην εργασιακή εκμετάλλευση των γυναικών, το κύμα γυναικοκτονιών και την κοινωνική οπισθοδρόμηση που ακυρώνει γυναικείες κατακτήσεις, πάει μαζί με τον αγώνα του λαού σήμερα για τη ζωή του.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ- ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ
ΕΝΙΑΙΟΣ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΣΕ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Όλοι/ες συμμετέχουμε στην απεργία που κήρυξε το Ε.Κ.Θ. στη Θεσσαλονίκη,
και στη διαδήλωση ώρα 12.00΄στο άγ. Βενιζέλου

Το Γραφείο Τύπου