Συμμετοχή Κώστα Ησυχου , μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ-ΑΑ , στις εκδηλώσεις μνήμης για τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του Ούγκο Τσαβεζ στο Καράκας, στην Μπολιβαριανη δημοκρατία της Βενεζουέλας.

Δεκάδες προσωπικότητες , εκπρόσωποι κρατών, πολιτικών φορέων και σημαντικοί διανοούμενοι από την Λατινική Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο θα πάρουν μέρος σε σημαντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμή του Ο. Τσαβεζ , που μαζι με τον Φιντελ Κάστρο, τον Ραφαέλ Κορέα, τον Χοσε Μουχίκα , τον Ιγκνάσιο Λουλα Ντα Σιλβα, τον Ντανιελ Ορτέγκα , τον Νεστορ Κιρχνερ ξεκίνησαν έναν μακρύ ενωτικό αγώνα ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και την πολύπλευρη και πολύχρονη κυριαρχία του στις χώρες και τους λαούς της Λατ. Αμερικής . Εγκαινίασαν μια πορεία ανεξαρτησίας και προοδευτικών- επαναστατικών ρήξεων που σήμερα διευρύνεται ακόμα πιο δυναμικά ενισχύοντας την πολιτική και οικονομική συνεργασία των λαών και χωρών της Καραϊβικής και Λατ. Αμερικής.
Κατά την παραμονή του στο Καράκας ο Κ. Ησυχος θα έχει την ευκαιρία με προγραμματισμένες διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις με σειρά αντιπροσωπειών , να ενημερώσει για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα , ιδιαίτερα για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, για τις προσπάθειες της ΛΑΕ-ΑΑ για την ενότητα , κοινή δράση και εκλογική συνεργασία της ριζοσπαστικής αριστεράς στη χώρα μας.

Το Γραφείο Τύπου 28.2.2023