Οι πλειστηριασμοι συνεχίζονται, έρχονται και οι εξωσεις.

Μαζική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 8πμ έξω από το σπίτι συμπολιτισσας μας που κινδυνεύει με έξωση, διότι η τράπεζα της πήρε το σπίτι.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας ήταν εκεί. Εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας η Δέσποινα Σπανού έκανε την ακόλουθη δήλωση :
“Είμαστε εδώ από την Λαϊκή Ενότητα για να διαμαρτυρηθουμε για την έξωση από το σπίτι της μιας συμπολιτισσας μας, που για αντικειμενικους λόγους δεν μπόρεσε να πληρώσει όλες τις δόσεις. Είναι η μοναδική της κατοικία. Η Λαϊκή Ενότητα έχει αναπτύξει μεγάλη δράση εναντίον των πλειστηριασμων διεκδικώντας να μην αρπάζουν οι τράπεζες πρώτη κατοικία και λαικη περιουσία. Για τους αγώνες αυτούς πολλά μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας διώκονται δικαστικά σύμφωνα με το νόμο Τσιπρα Κοντονη, που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται όταν καθημερινώς μαθαίνουμε για επιχειρηματίες και πολιτικούς, με μεγάλες περιουσίες χωρίς να τα αποπληρωνουν, ενώ οι τράπεζες αρπάζουν τα σπίτια φτωχών ανθρώπων. Ο αγώνας συνεχίζεται”.