Για άλλη μια φορά αναβλήθηκαν οι δίκες των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών.

Χθες δικάζονταν για άλλη μια φορά αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και για άλλη μία φορά αναβλήθηκε η δίκη.
Οι αγωνιστές δικάζονταν με βάση το νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διότι αντιστάθηκαν στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας. Ανεξάρτητα όμως από ποια κυβέρνηση ψήφισε το νόμο , όλα τα μνημονιακά κόμματα συμφωνούν για τους πλειστηριασμούς, απλώς φοβούνται τις λαϊκές αντιδράσεις.
Γι αυτό οι δίκες αναβάλλονται συνέχεια. Προτιμούν να κρατούν σε καθεστώς ομηρίας ανθρώπους, που το μόνο τους {έγκλημα} είναι ότι υπερασπίστηκαν το δικαίωμα φτωχών συμπολιτών τους να μη χάσουν τα σπίτια τους. Θεωρούν προφανώς ότι με αυτόν τον τρόπο φοβίζουν. Αντιθέτως δείχνουν δικό τους φόβο. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας.
Η Λαϊκή Ενότητα, που πολλά στελέχη της δικάζονταν σήμερα και άλλα πρόκειται να δικαστούν τους επόμενους μήνες, θα συνεχίσει να στηρίζει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με κάθε τρόπο.
Η στέγη είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. . Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.