Καταγγέλλουμε την σκληρή, απρόκλητη καταστολή που δέχθηκε η  σημερινή αντιφασιστική αντιπολεμικη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που καλούνταν από αριστερές οργανώσεις, μέτωπα, φορείς και φοιτητικους συλλόγους. Με διαρκείς επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και ρίψη χημικών καθ όλη τη διαδρομή της από τα Προπύλαια έως τη βουλή, η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει την πορεία. Όμως, παρά την επιθετική στάση των δυνάμεων καταστολής, δεν κατάφεραν να σταματήσουν την εξέλιξη της πορείας που προχώρησε και ολοκληρώθηκε δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα!

Αφότου η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε το πράσινο φως στον εντεταλμένο Ζελενσκι και τους νεοναζί του Τάγματος Αζοφ να μιλήσουν στην Ελληνική Βουλή, προκαλώντας το αντιφασιστικό αίσθημα του ελληνικού λαού , σήμερα επανέρχεται στην πάγια πρακτική της, θέτοντας μπροστά την καταστολή και χτυπώντας όσες φωνές αντιστέκονται στην αυταρχική πολιτική της.

Η κυβέρνηση που ξεπλένει το ναζισμό και σχεδιάζει την εμπλοκή της χώρας μας και την περαιτέρω πρόσδεση στο άρμα του ΝΑΤΟ, δεν μας τρομοκρατει!

Όση καταστολή και τρομοκρατία και να επιστρατεύσουν, δε μπορούν να κάμψουν και να σταματήσουν τους αγώνες του λαού και το αντιφασιστικό, αντινατοικο, αντιιμπεριαλιστικο του αίσθημα.  Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο και να φωνάζουμε ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!