Όλες και Όλοι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο 22-5-2021 5μμ στο Πάρκο Ελευθερίας{Μετρό Μέγαρο Μουσικής} και πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ

Οι επιθέσεις ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό συνεχίζονται, δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους,εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί,μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, όμως ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο παρακολουθούν αδιάφορα αλλά στηρίζουν την επιθετικότητα του Ισραήλ, με δηλώσεις τους για το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα !!!!
Ο Παλαιστινιακός λαός όμως δεν είναι μόνος.
Σε αντίθεση με τις κυβερνητικές επιλογές χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο διαδηλώνουν και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό.
Παλαιστινιακές Οργανώσεις και πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς διοργανώνουν το Σάββατο 22-5-2021 5μμ συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας{Μετρό Μέγαρο Μουσικής} και πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.
Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης.
Απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση
Την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015
Τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας από την συνεργασία με το Ισραήλ, που εμπλέκει την χώρα μας σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.