Η ΛΑΕ στηρίζει το Παναττικό Συλλαλητήριο, που διοργανώνουν η ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και άλλοι κοινωνικοί φορείς την Τετάρτη 17-3-2021 6.30μμ στο Σύνταγμα

Η υγεία του λαού είναι αδιαπραγμάτευτη

Ένας χρόνος πανδημίας και η αναλγησία της κυβέρνησης σε σχέση με την αντιμετώπιση της αναδεικνύεται κάθε μέρα. Αντί να επαναλειτουργήσει κλειστά νοσοκομεία και να ανοίξει νέα τμήματα, κλείνει μονάδες, μετατρέπει όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία σε νοσοκομεία μίας νόσου, με τεράστιες συνέπειες για την υγεία του λαού και συνεχίζει να προστατεύει σκανδαλωδώς τον Ιδιωτικό Τομέα Υγείας.

Καλεί ιδιώτες γιατρούς με την υπόσχεση μισθών και αμοιβών για εφημερίες πολλαπλάσιων από τους μισθούς του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που εργάζεται στα δημόσια Νοσοκομεία , στο οποίο εξακολουθεί να οφείλει απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες επί μήνες.

Προπαγανδίζει την χρησιμοποίηση κάποιων ιδιωτικών δομών υγείας για την αντιμετώπιση του covid 19, που αποζημιώνει αδρά, ενώ μετακινεί για να προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτά γιατρούς από τα δημόσια νοσοκομεία.

Χρησιμοποιεί την πανδημία σαν άλλοθι για προώθηση και ψήφιση αντιλαικών νομοσχεδίων και για ενίσχυση της αστυνομικής βίας και καταστολής.

Διαφημίζει το εμβολιαστικό πρόγραμμα, τάχα ότι προχωράει ικανοποιητικά, ενώ μέχρι τώρα έχει εμβολιαστεί μόνο το 1/20 του πληθυσμού.

Εμβόλια δεν υπάρχουν και η κυβέρνηση πλήρως υπάκουη στο διευθυντήριο της ΕΕ, δεν αναζητεί εμβόλια από άλλες πηγές. Η κυβέρνηση ουσιαστικά αδιαφορεί για την ζωή και την υγεία του λαού.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει το συλλαλητήριο των κοινωνικών φορέων

την Τετάρτη 17/3/2021 6.30μμ στο Σύνταγμα.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης.

Αγωνιζόμαστε για τη ζωή και την υγεία μας, για τη ζωή και την υγεία του λαού.