Στεφάνι κατέθεσαν στο ΑΠΘ η Χριστίνα Σουλτανίδου και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου από την Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης για την Επέτειο της 17 Νοέμβρη. Η Χριστίνα Σουλτανίδου σε δήλωση της ανέφερε :

Καταθέσαμε σήμερα το στεφάνι, εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στη μνήμη των ηρώων του Πολυτεχνείου. Σ΄ ένα ξένο και “άγριο” περιβάλλον, με έντονη την παρουσία των ΜΑΤ, και χωρίς την λαϊκή παρουσία, όλων όσοι, όλα αυτά τα χρόνια, έρχονται στο Πολυτεχνείο να καταθέσουν, μαζί με το κόκκινο γαρύφαλο, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη τους, σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για “ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.
Να καταθέσουν όρκο τιμής, πως θα συνεχίσουν τους αγώνες, για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, για το δικαίωμα στην εργασία και στους αξιοπρεπείς μισθούς που καταπατιέται στα χρόνια μας, ενάντια στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας μέσω πλειστηριασμών και πτωχευτικού δικαίου, για το δικαίωμα στη δημόσια παιδεία, για το δικαίωμα στη δημόσια υγεία, τέτοιου επιπέδου, που να μπορεί να ανταποκρίνεται σε υγειονομικές κρίσεις όπως αυτή που διανύουμε. Για την ελευθερία στην έκφραση της άποψης, στη διεκδίκηση των αιτημάτων, στη διαφορετικότητα, στο σεβασμό της λαϊκής βούλησης.