Η Ανυπότακτη Θεσσαλία φτιάχτηκε  από τα κάτω,  ως μια συλλογικότητα με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες και πλαισιώθηκε από αγωνιστές από διαφόρους χώρους  της ανυπότακτης, μαχόμενης αντιμνημονιακής, ριζοσπαστικής, κομμουνιστικής και πατριωτικής Αριστεράς!

Αναζητήσαμε και θα συνεχίζουμε να αναζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή ενότητα με όλους όσους έχουμε κοινή πορεία, με όσους  είπαν ΟΧΙ στην δημοψήφισμα και έμμειναν σταθεροί σε αυτό.

Πήγαμε σε όλη την Θεσσαλία για να  βρεθούμε  διπλά στους  εργαζομένους, στους αγρότες, τους νέους, τους καταστηματάρχες,  να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους  για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματά τους και να τους φέρουμε σε επαφή με το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας.

Κάναμε σαφές ότι για  την ανυπότακτη Θεσσαλία προτεραιότητα δεν είναι οι αγορές ούτε η Ενωμένη Ευρώπη, αλλά ο Λαός και ο Τόπος μας!

  • Μιλήσαμε για την ανατροπή της βάρβαρης διαλυτικής πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλίας. Μια πολιτική που πυροδοτεί μόνο την μετανάστευση των νέων!
  • Για τα κοινωνικά δικαιώματα.
  • Για την κατάργηση των μνημονιακών δεσμεύσεων και του τοκογλυφικού χρέους, για  την στήριξη της οικογένειας και της κατοικίας, για δημιουργία μετώπων ενάντια στους πλειστηριασμούς.
  • Για την κατάργηση του Κλεισθένη, υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών!
  • Για την ανακλητότητα των αντιπροσώπων στους ΟΤΑ.
  • Πιέσαμε προς την κατεύθυνση των πολιτικών ενεργητικής στήριξης των  νέων και της μικρής αγροτικής επιχειρηματικότητας και για  την ανακούφιση των εργαζομένων στις πόλεις και στα χωριά.