ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη

 

Παν. Λαφαζάνης: Το εφοπλιστικό δωράκι στον Τσίπρα μοιραία θλιβερή εξέλιξη ενός πολιτικά μεταλλαγμένου πρωθυπουργού

Το εφοπλιστικό δωράκι των διακοπών με κότερο προς τον Αλ. Τσίπρα δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία αλλά την μοιραία θλιβερή και αναμενόμενη εξέλιξη ενός πρωθυπουργού που μεταλλάχθηκε πολιτικά και παραδόθηκε απολύτως στην ολιγαρχία, στις τράπεζες, στους βαρόνους, στις πολυεθνικές εταιρείες και στα ξένα κέντρα αποικιοποίησης της χώρας.

Από την άλλη συνιστά μείζονα υποκρισία η στάση της ΝΔ, που συνεχίζει να αποκαλεί «αριστερό» έναν πρωθυπουργό, όπως ο Αλ. Τσίπρας, που ανταγωνίζεται επαξίως τις πιο κακές πλευρές της πολιτικής της. Ενώ ακόμα μεγαλύτερη υποκρισία αποτελεί να βλέπουμε τη ΝΔ να αγανακτεί, δήθεν, για τις «σκαφάτες» προκλήσεις του Αλ. Τσίπρα, προκλήσεις που συνιστούν μία, σχεδόν, αδιαπραγμάτευτη «κανονικότητα» για τα ηγετικά της κλιμάκια, ώστε να μη σχολιάζονται από κανέναν.

Αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θέλουν να μετατρέψουν σε πολιτικό θηριοτροφείο τον προεκλογικό αγώνα, με τα προβλήματα του τόπου κάτω από το χαλί, αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός θα συμπαρασυρθεί σε έναν παρακμιακό κατήφορο που θα φέρει ως μόνο σίγουρο νικητή των εκλογών μια χώρα με ενταφιασμένες τις ελπίδες και το μέλλον της.

Για το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ,
Αθήνα, 07/05/2019