ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διήμερη περιοδεία της ΠΕ ΛΑΕ Μεσσηνίας με την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Μπόλαρη

 

Την Παρασκευή 3/5 κλιμάκιο της Π.Ε. ΛΑΕ Μεσσηνίας παρουσία της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη ‘Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής’ Μαρίας Μπόλαρη, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Καλαμάτας και τις υπηρεσίες της Νομαρχίας. Μίλησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα τους και ενημέρωσαν για τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Στο νοσοκομείο της  Καλαμάτας, τόσο από την συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου όσο και από τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους  και τις εργαζόμενες, επιβεβαιώθηκε η κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Μεγάλες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, προσλήψεις ορισμένου χρόνου που λειτουργούν ως  πρόσκαιρα μπαλώματα, με αποτέλεσμα  η σωστή περίθαλψη των ασθενών  να εξασφαλίζεται από τη μέχρι εξάντλησης προσπάθεια των εργαζομένων.

Το Σάββατο 4/5 μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού ‘Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου’ Βασίλη Τσουλέκο, Γιώργο Κανέλη, Δημήτρη Πράττη και Πετρούλα Δουλάμη, πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία στη Δημοτική Αγορά της Καλαμάτας και τα γύρω καταστήματα.

Στα πλαίσια της επίσκεψης  η ίδια και η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Μήτση έδωσαν συνέντευξη τύπου  σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σε αυτήν η Μαρία Μπόλαρη δήλωσε «το δίλημμα των ευρωεκλογών δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Είναι το να ενισχυθεί στην Ευρώπη και την Ελλάδα η ριζοσπαστική  αριστερά, γιατί  είναι η δύναμη που στηρίζει τους κοινωνικούς αγώνες και παλεύει ενάντια στην αντιδραστική  Ε.Ε.» Θύμισε την συνολική στάση της ΛΑΕ , τη συμμετοχή της στους αγώνες που δόθηκαν από το 2015 μέχρι και σήμερα και ζήτησε την υπερψήφιση της  ΛΑΕ ως δύναμη που παλεύει  με συνέπεια ενάντια στη λιτότητα, τα μνημόνια, την επιτροπεία.

Τέλος, με αφορμή την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε ξενοδοχείο της πόλης , τόνισε ότι πρέπει να καταδικαστούν και στην κάλπη των ευρωεκλογών  οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και να απορριφθούν όλες οι δυνάμεις της ακροδεξιάς ως  επικίνδυνες και απόλυτα εχθρικές στα συμφέροντα των εργαζομένων.

06/05/2019