ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παρέμβαση Νίκου Χουντή (ΛΑΕ) για τη συζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή

 

  • «Τσίπρας και Μητσοτάκης κρύβονται πίσω από τον Πολάκη για να κουκουλώσουν τις απαιτήσεις Κομισιόν, ΕΚΤ, SSM για τράπεζες, πλειστηριασμούς και ιδιωτικοποιήσεις».
  • Πολιτική Εκδήλωση της ΛΑΕ Καρδίτσας στο Αίθριο Δημοτικής Αγοράς.

 

Μιλώντας στην πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής στην Καρδίτσα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Νίκος Χουντής, αναφέρθηκε στη ‘σύγκρουση’ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τον Παύλο Πολάκη, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων:

«Ενώ ξεκινά σήμερα η 3η μετά-μνημονιακή αξιολόγηση της Ελλάδας, με Κομισιόν, ΕΚΤ και SSM να απαιτούν επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και των ρυθμίσεων του νέου νόμου Κατσέλη, κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση προτιμούν να ‘συγκρουστούν’ για τον … Πολάκη.

 Αντί επομένως να διαφωτιστεί ο ελληνικός λαός για τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων αναφορικά με τα πραγματικά του προβλήματα, θα αναγκαστεί να δει ένα ακόμα ‘κακό θέατρο’, με βασικό πρωταγωνιστή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας.

 Κανένας από τους μνημονιακούς πολιτικούς αρχηγούς δεν θα βρει κάτι να πει για τις απαιτήσεις των δανειστών, κανένας τους δεν θα μιλήσει για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, για τα κόκκινα δάνεια και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

 Τσίπρας και Μητσοτάκης κρύβονται πίσω από τον Πολάκη για να σκεπάσουν το γεγονός ότι υπηρετούν την ίδια πολιτική. Την πολιτική της λιτότητας, του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της υποταγής στις εντολές των δανειστών.

 Ο ελληνικός λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη και να κάνει τον θυμό του δύναμη ανατροπής.»