Κλιμάκιο στελεχών της Ανυπότακτης Θεσσαλίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Χρήστο Κατσιαφλιάκα, Μαρία Γκερλη Τζαβολακη, Αλεξάνδρα Κωσταρέλου, Πάτρα Γεωργία και άλλους συναγωνιστές πραγματοποίησαν περιοδεία στην Αγιά Λάρισας το Σάββατο 4-5-2019 μεταφέροντας το μήνυμα της Ανυπότακτης Θεσσαλίας

Σε συνομιλίες με τους νέους, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής διαπιστώθηκε ότι η Αγιά, όπως και η υπόλοιπη Θεσσαλία, είναι χτυπημένη από τις πολιτικές των μνημονίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και πρόσφατες πληγές που άνοιξε το χαλάζι που έπληξε την περιοχή.

Οι μνημονιακοί νόμοι, η λιτότητα και ο αυστηρός έλεγχος από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ πνιγούν την οικονομική δραστηριότητα και τις προοπτικές, ενώ η απουσία συγκροτημένου σχεδίου για την ανάπτυξη της περιοχής από την πλευρά της περιφερειακής διοίκησης είναι πολιτικά εγκληματική.

Οι αρμόδιοι της περιφέρειας Θεσσαλίας στην πράξη θυμούνται την Αγιά περνώντας για τον Αγιόκαμπο το καλοκαίρι.

Οι νέοι, το πιο ζωντανό κομμάτι της περιοχής είναι αναγκασμένοι να ακολουθούσουν μια πορεία της φυγής από τον τόπο τους προς αναζήτηση ενός μέλλοντος στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό. Μαζί φεύγουν οι ελπίδες και το μέλλον της περιοχής και τα όνειρα των γονέων τους.

Σαν Ανυπότακτη Θεσσαλία δεσμευτήκαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις, με όλους όσους είπαμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και με επικεφαλής τον Κώστα Δελημήτρο να μεταφέρουμε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς ελπίδες, τα όνειρα και τα αιτήματα τον πολιτών της Αγιάς και ολόκληρης της Θεσσαλίας στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Θέλουμε να γίνει ο λαός το αφεντικό στο τόπο μας!

Ανυπότακτη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Για τον λαό και τον τόπο μας_

e mail: anipotaxtithessalia@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/anipotaxtithessalia