ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Παναγ. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

Παν. Λαφαζάνης: Το πιο κακόγουστο ανέκδοτο που ακούστηκε μέχρι τώρα στο ’19 είναι η έκκληση Τσίπρα για προοδευτικό μέτωπο

 

Μόνο «γέλια και κλάματα» προκαλεί η έκκληση – κοροϊδία του Αλ. Τσίπρα για τη συγκρότηση δήθεν, προοδευτικού μετώπου που θα αντιμετωπίσει, τάχα, την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό.

Είναι αδιανόητο αυτός που ξεπούλησε τις αριστερές και προοδευτικές αρχές, πρόδωσε την λαϊκή εντολή και το όχι στο δημοψήφισμα, εφάρμοσε το πιο σκληρό μνημονιακό νεοφιλελευθερισμό, υποθήκευσε και εκποίησε τον εθνικό πλούτο, παρέδωσε την χώρα στις πιο αδηφάγες ορέξεις της Γερμανοαμερικανοκρατίας, κυβερνά με τα ΜΑΤ και έχει εξαπολύσει πογκρόμ πρωτοφανών διώξεων σε βάρος της ηγεσίας της ΛΑ.Ε, να έχει το θράσος να μιλάει χωρίς ντροπή για προοδευτικό μέτωπο και να κοροϊδεύει με εκκλήσεις συμπόρευσης προς αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις.

Ο Αλ. Τσίπρας και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκροτήσει μέτωπο, ανεξάρτητα από τις άγριες κοκορομαχίες που γίνονται στο εσωτερικό αυτού του μετώπου για τις καρέκλες της εξουσίας.

Και αυτό το μέτωπο είναι το αντιδραστικό μέτωπο με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ  και το ΚΙΝΑΛ το οποίο κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει ανελέητα την χώρα και να τροφοδοτεί την ακροδεξιά και το νεοναζισμό, που αποτελούν την άλλη όψη και την χρυσή εφεδρεία για τη διαιώνιση του πλέον ληστρικού, εκμεταλλευτικού και ξενόδουλου συστήματος που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα.

Ο τόπος και ο ελληνικός λαός έχουν πράγματι ανάγκη από ένα μεγάλο πολιτικό μέτωπο. Αυτό όμως είναι το μέτωπο όλων, χωρίς εξαιρέσεις, των γνήσιωναριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, δημοκρατικών αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων για την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση, την δικαιοσύνη και το μετασχηματισμό της χώρας.

Το Γραφείο Τύπου

5/3/2019