Δ

Αποτελεί όνειδος για την χώρα και εθνική ντροπή το γεγονός ότι η ελληνική Βουλή μετατρέπεται σε βαποράκι για την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ και για τη μετατροπή συνολικά των Δυτ. Βαλκανίων σε αμερκανονατοϊκό και ευρωατλαντικό οικόπεδο.

Αυτό αντιπροσωπεύει η επιχείρηση ψήφισης και μάλιστα άρον – άρον με διαδικασίες εξπρές, του κατάπτυστου Πρωτοκόλλου ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ.

Σήμερα γίνεται πιο φανερό, για όσους έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι το τέρας της Συμφωνίας των Πρεσπών κατασκευάσθηκε πρώτα απ’ όλα και κυρίως για να τυλιχθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ και του γερμανικού ευρωιερατείου γύρω από την FYROM και πιο σφιχτά στο λαιμό της Ελλάδας και όλης της περιοχής μας και γι’ αυτό, άλλωστε, μόνο μετά την κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ, θα τεθεί σε ισχύ και η απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορούσε να υπάρξει χωρίς την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ ούτε ένταξη της τελευταίας στο ΝΑΤΟ χωρίς μια Συμφωνία τύπου Πρεσπών με όλες τις συνοδεύουσες αρνητικές εθνικές και περιφερειακές προεκτάσεις της.

Η φαινομενικά παράδοξη πλευρά της υπόθεσης είναι ότι αυτό το κατάπτυστο Πρωτόκολλο ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ πρωτοστατεί για να το κυρώσει στη Βουλή, ερήμην του ελληνικού λαού, ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, με δανεικούς και πολιτικά εξαγορασμένους βουλευτές, σε πλήρη και ριζική αντίθεση με τις αρχικές αντιαμερικανικές και αντινατοϊκές διακηρύξεις του, τις οποίες θυσίασε και ξεπούλησε με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο, δολοφονώντας έτσι και τη δημοκρατία και κάθε ίχνος εθνικής ανεξαρτησίας, μαζί με κρίσιμα νόμιμα εθνικά συμφέροντα, θέτοντας, ταυτόχρονα, σε μείζονες κινδύνους την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή μας.

Σήμερα όσο ποτέ γίνεται φανερό ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ειρήνη, συνεργασία, φιλία και συνανάπτυξη στα Βαλκάνια και τον περίγυρο μας όσο οι Βαλκανικές χώρες τελούν υπό ξένη κηδεμονία, ελέγχονται και κατευθύνονται από το ΝΑΤΟ και μετατρέπονται σε πιόνια των πιο βρώμικων σχεδιασμών της σπαρασσόμενης και παρακμάζουσας Αμερικανογερμανοκρατίας η οποία, όσο φθίνει και υποχωρεί τόσο γίνεται και πιο επικίνδυνη για τους λαούς.

Για την Ελλάδα και το μέλλον της δεν αξίζει ο θανάσιμος ρόλος του εκτελεστικού βραχίονα και του μεγάλου προβοκάτορα για την εξυπηρέτηση των σχεδιασμών των ΗΠΑ, των γερακιών του Ισραήλ και της Γερμανικής κατεστημένης μπότας στην περιοχή μας.

Όχι σε μια Νατοϊκή Βουλή, όχι στις Πρέσπες του Ατλαντισμού και του νέου ψυχρού πολέμου, όχι στο ΝΑΤΟ και την αμερικανο-γερμανοκρατία στα Βαλκάνια. Συναδέλφωση, φιλία, συνεργασία και συνανάπτυξη ελεύθερων και ανεξάρτητων Βαλκανικών λαών και χωρών με σεβασμό στην ιστορία, τον πολιτισμό, τα σύνορα και το κοινό ειρηνικό τους μέλλον, με δικαιοσύνη και πρόοδο.

Για το Γραφείο Τύπου

7/2/2019