ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Νίκος Χουντής :

“ Μπαράζ μεταγραφών στη Βουλή. Δανεικοί , ελεύθεροι, με υποσχετική. Όλα στο όνομα της νομής της εξουσίας”

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Νίκος Χουντής κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Λαϊκής Ενότητας Α Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις  δήλωσε μεταξύ άλλων :

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής. Βουλευτές πάνε και έρχονται από κόμμα σε κόμμα λες και βρισκόμαστε σε ποδοσφαιρική μεταγραφική περίοδο.

Δανεικοί , ελεύθεροι , με υποσχετική , όλων των ειδών οι μεταγραφές. Και όλα αυτά στις πλάτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού , στις πλάτες των εθνικών μας συμφερόντων. Όλα στο όνομα της εξυπηρέτησης των ευρωατλαντικών “συμμάχων” και της νομής  της εξουσίας.

Η κάλπικη αντιπαράθεση των μνημονιακών κομμάτων , που επιμελώς αποκρύπτουν , την απόλυτη ταύτιση τους στις επιλογές των δανειστών και των Νατοϊκών επιδιώξεων και συμφερόντων, δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον Έλληνα εργαζόμενο , στον άνεργο , στον συνταξιούχο , στο νέο και στη νέα.

Μοναδική λύση  για τον ελληνικό λαό , για την Ελλάδα , η απεξάρτηση της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, την ρήξη με την ευρωζώνη και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της υποτίμησης και του ξεπουλήματος του Δημοσίου πλούτου , την απεξάρτηση από τις Νατοϊκές επιταγές.  Ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια ανεξάρτητη προοδευτική πολιτική ανασυγκρότησης της οικονομίας και της κοινωνίας, μια εξωτερική πολιτική εθνικά ανεξάρτητη με βάση τα πραγματικά συμφέροντα της πατρίδας μας”.

Το Γραφείο Τύπου                                                                                                 23.1.2019