ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τρίτη δίωξη εις βάρος του αγωνιστή Αντ. Μαυρομμάτη, με απαράδεκτη αστυνομική πρακτική.»

 

Πρωτοφανείς και απίστευτες σε αριθμό και κυρίως σε μένος και θρασύτητα είναι οι κυβερνητικές, αστυνομικές, τρομοκρατικές διώξειςσε βάρος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών για την διάσωση των λαϊκών περιουσιών και πρώτα απ’ όλα της πρώτης κατοικίας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αντώνη Μαυρομμάτη, στον οποίο επιδόθηκε 3η δικογραφία (περιλαμβάνει τον… μισό ποινικό κώδικα!) χθες, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και μάλιστα, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν -με τακτικές βγαλμένες από το χρονοντούλαπο- τους ηλικιωμένους γονείς του, οι ασφαλίτες που του την παρέδωσαν παραλίγο να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού του! Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να χυδαιολογούν σε βάρος των γονιών του, απειλώντας με φωνές ότι αν δεν ανοίξουν την πόρτα, τότε θα φύγουν και ο Αντ. Μαυρομμάτης θα δικαστεί ερήμην.

Και τη νέα δικογραφία κατά του Αντ. Μαυρομμάτη (υπάρχει και προηγούμενη με συγκατηγορούμενο τον Παν. Λαφαζάνη) συνέταξε με κυβερνητική εντολή Τσίπρα και Γεροβασίλη το αμαρτωλό, χουντικής και μετεμφυλιακής έμπνευσης «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Τέτοιες αυταρχικές, τρομοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές, δείχνουν ότι στη χώρα μας η λεγόμενη δημοκρατία είναι ανύπαρκτη και σταματάει εκεί που αρχίζει η αντίσταση των πολιτών για να προασπίσουν τα πιο στοιχειώδη δικαιώματά τους στην ζωή, την ύπαρξη και την επιβίωση της κοινωνίας.

 

Το γραφείο τύπου

21/12/2018