Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κρίκων

Η Λαϊκή Ενότητα συγχαίρει τον εικοσιεπτάχρονο Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των κρίκων. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε μια νέα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού.

Η αποφασιστικότητα, η επιμονή του και η προσήλωση του στους στόχους, που διαχρονικά θέτει, ήδη τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στους πιο σπουδαίους αθλητές του κόσμου. Με την πρόσφατη επιτυχία του, υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο του, αποδεικνύει σε όλους μας ότι όταν υπερβαίνουμε τους εαυτούς μας, τότε οι στόχοι, ακόμη και οι πιο δύσκολοι, οι πιο σπουδαίοι, μπορούν να επιτυγχάνονται.

Συγχαίρουμε τον επί 3 συνεχόμενες φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

3/11/2018