Στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο και την Χερσόνησο θα παρευρεθεί ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑΕ

Από 1/11 έως 3/11 πραγματοποιείται στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης η 8η ετήσια Συνδιάσκεψη της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης.

Για όσους/ες δεν γνωρίζουν, η ΕλληνοΓερμανική Συνέλευση ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 από την κυβέρνηση Γ.Α. Παπανδρέου και A. Merkel, ως Συνέλευση στην ουσία προετοιμασίας του πρώτου Μνημονίου κατοχής της χώρας, το οποίο ακολούθησε και στην οποία Συνέλευση υπογράφτηκαν τότε σειρά από μυστικά «πρωτόκολλα συνεργασίας», τα οποία έκτοτε δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και μέσω των οποίων η Ελλάδα δένεται στο άρμα της Γερμανικής κηδεμονίας σε μια σειρά από τους πιο κρίσιμους τομείς της οικονομικοκοινωνικής ζωής.

Η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση πραγματοποιεί κάθε χρόνο ετήσια Συνδιάσκεψη υπό την διεύθυνση Γερμανού υπουργού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης κ. Μπάρτλε, και την απαράδεκτη συνδιεύθυνση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, που σκοπό έχει την προώθηση των στόχων της αποικιοποίησης της χώρας στην Γερμανία, με άλλοθι στόχους αναπτυξιακής και κοινωνικής ανάταξης της Ελλάδας.

Η Λαϊκή Ενότητα τιμά τους αγώνες του Ελληνικού Λαού και τις εκατοντάδες χιλιάδες των νεκρών στη διάρκεια του Αντιφασιστικού Πατριωτικού Αγώνα και της Κατοχής. Επαναλαμβάνει  με αποφασιστικότητά την απαίτηση να καταβληθούν αμέσως από τη Γερμανία οι Οφειλές της προς την Ελλάδα.

Αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος, ώστε η ΛΑ.Ε να αντιτίθεται σε κάθε προσπάθεια του γερμανικού ιμπεριαλισμού να διεισδύσει στην Ελληνική Κοινωνία και να αποικιοποιήσει την  Ελλάδα, όπως η 8η Ελληνογερμανική Συνέλευση που θα λάβει Χώρα στη Χερσόνησο της Κρήτης 1-3 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εκμετάλλευση και την λεηλασία του πλούτου της Ελλάδας προς όφελος του γερμανικού κεφαλαίου.

Λέμε ΟΧΙ στην αποικιοποίηση της Ελλάδας

Λεμε ΟΧΙ στην Ελληνογερμανική Συνέλευση

Καλούμε τους πατριώτες και δημοκράτες από  όλη την Κρήτη να συμμετάσχουν  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, την Πέμπτη, 1/11/19, στις 4:30 μ.μ.  και στη συνέχεια να κατευθυνθούμε όλοι/ες μαζί στη Χερσόνησο στο ξενοδοχείο Lyttos Beach (έξω από τη Χερσόνησο , περιοχή Ανάληψης), όπου θα πραγματοποιηθεί η επαίσχυντη Ελληνο–Γερμανική Συνέλευση και με αίτημα την ακύρωσή της.

Στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο και την Χερσόνησο θα παρευρεθεί και ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης.

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

28/10/2018