Και αυτήν την εβδομάδα προγραμματίζονται εκατοντάδες πλειστηριασμοί στα πλαίσια των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

Στην προσπάθειά τους αυτή δεν περιορίζονται μόνο στην πραγματοποίηση των πλειστηριασμών, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό με την παραπομπή σε δίκη αγωνιστών  για τη δράση τους ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δεν θα τους περάσει!

Αντιθέτως…

Ο αγώνας μας έχει φέρει και νίκες.

Παρά τις μεθοδεύσεις, παρά την προσπάθεια διασυρμού και δίωξης των αγωνιστών, κάθε βδομάδα αρκετοί πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας αναστέλλονται ή κηρύσσονται άγονοι.

Μαζί με τα σπίτια όμως και τους επαγγελματικούς χώρους, που κινδυνεύουν να χάσουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας, έχουμε και την απαράδεκτη και εκβιαστική πολιτική των εταιρειών ενέργειας, όπως η ΔΕΗ, που κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά. Ήδη ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης προαναγγέλλει και νέες αυξήσεις στα τιμολόγια.

Απέναντι σε αυτή την επιχείρηση πλήρους φτωχοποίησης της κοινωνίας, εμείς αναπτύσσουμε  αγώνες .

Απαιτούμε :

  • Να σταματήσει τώρα κάθε μορφής δίωξη των αγωνιστών
  • Να προστατευθεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία 
  • Να υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε όλους, σε κοινωνικά αγαθά, όπως στο ρεύμα και στο νερό
  • Να καταργηθούν τώρα οι Ιδιώνυμες αυταρχικές ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται εναντίον όσων διαμαρτύρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

 

Οι αγώνες θα φέρουν τη νίκη!

 Όλες και όλοι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στις 13:30  στην Αθήνα ( Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής)

 

Γραφείο Τύπου

Αθήνα 23/10/2018