Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

 

Όταν ο Μακιαβέλι εκθείαζε στην πολιτική την προσπάθεια επίτευξης του σκοπού χωρίς κανέναν φραγμό στην χρήση και των πλέον αδίστακτων μέσων, προφανώς κάποιες οργιώδεις καταστάσεις σαν κι αυτές που εξασφάλισαν στον Ζάεφ τους 80 βουλευτές των Σκοπίων θα είχε υπόψη του.

Αποτελεί τον άκρον άωτο της υποκρισίας και της χλεύης προς τους λαούς το γεγονός, ότι σύσσωμοι οι ηγέτες της Δύσης, από την Ουάσιγκτον έως τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, χωρίς καμία αισχύνη, πανηγυρίζουν θρασύτατα μαζί με τους υπαλλήλους τους σε Αθήνα και Σκόπια, που είναι πολύ περισσότεροι από τον Τσίπρα και τον Ζάεφ, γιατί όλοι μαζί από κοινού, αφού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το πρόσφατο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, με πανομοιότυπο, σχεδόν, τρόπο όπως είχε γίνει και με το ελληνικό δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, κατάφεραν τώρα μετά από μια «νέα νύχτα μαχαιριών» και ένα όργιο εκβιασμών, πιέσεων και εξαγορών να συγκεντρώσουν στο ΝΑΙ ακριβώς τον «μαγικό αριθμό»των 80 βουλευτών.

Και στις χειρότερες μέρες της αποικιοκρατίας δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν τόσο ξεδιάντροπα όλα όσα πραξικοπηματικά συμβαίνουν από τον ευρωατλαντικό και αμερικανογερμανικό ιμπεριαλισμό, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες-πιόνια των Βαλκανίων, ιδιαίτερα τα τελευταία πέτρινα χρόνια.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Ο GeoffreyPyattστην Αθήνα και ο JessBailyστα Σκόπια αποτελούν τους πραγματικούς κυβερνήτες σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, χώρες που έχουν καταντήσει ευτελή αμερικανονατοϊκά προτεκτοράτα.

Οι μόνοι ωφελημένοι από την Συμφωνία των Πρεσπών, εφόσον καταφέρουν με μακιαβελικές μεθόδους να την ολοκληρώσουν, θα είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η γραφειοκρατία των Βρυξελλών και η γερμανική Ευρώπη.

Οι Συμφωνίες, όμως, δεν μπορούν να στηριχθούν και να μακροημερεύσουν μόνο με τις υπογραφές κυβερνητικών υπαλλήλων και κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς, που προέρχονται από χρηματισμούς, πιέσεις και φαύλες ιδιοτελείς επιδιώξεις.

Οι Συμφωνίες χρειάζονται και τους λαούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι λαοί, για πολλούς και διάφορους λόγους,απουσιάζουν και είναι απέναντι.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε

Αθήνα, 20/10/2018