Δελτίο Τύπου

Και αυτή την εβδομάδα, με την «υπογραφή» της κυβέρνησης πραγματοποιούνται περισσότεροι από 300 πλειστηριασμοί – Στο «σφυρί» βγαίνουν και πρώτες κατοικίες λαϊκών οικογενειών

Όλες και όλοι δίνουμε «παρών» στην Αθήνα (Σταδίου 43) την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με συλλογικότητες, συνεχίζοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, θα δώσει δυναμικό «παρών» και αυτή την Τέταρτη, 3 Οκτωβρίου, με δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αντίστασης, σε όλη τη χώρα. Συνολικά, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί περισσότεροι από 300 πλειστηριασμοί!

Μπροστά στη συνεχιζόμενη προσπάθεια υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10 το πρωί (Σταδίου 43). Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο θα εκπλειστηριαστεί τουλάχιστον μια πρώτη κατοικία.

Μάλιστα, μόλις σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας οικογένειας συνταξιούχων οι οποίοι ζουν μαζί με το άνεργο παιδί τους. Ο πλειστηριασμός είχε κινηθεί από την Εθνική για να «βγει στο σφυρί» αυτή η πρώτη κατοικία που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο αυτής της τριμελούς οικογένειας.

Κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθεί να τρομοκρατήσει με παραπομπή σε δίκη αγωνιστών για τη δράση τους, με πλέον ενδεικτικό παράδειγμα την κλήση σε απολογία, για δεύτερη φορά μάλιστα, του Γραμματέα της ΛΑΕ, Παναγ. Λαφαζάνη. Ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με τη σιωπηρή στήριξη των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, είναι να καταστείλει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Δεν θα της περάσει – Το κίνημα αναπτύσσεται και ισχυροποιείται

Όλες και όλοι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στις 10 το πρωί, στην Αθήνα (Σταδίου 43)

Το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

2/10/2018