Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα σε σχέση με τη χρήση των δημόσιων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις το 2015.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίουηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο!

Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι, όσα ψελλίζουν κάποιοι κυβερνητικοί, υπάλληλοι των δανειστών, αυτές τις μέρες, που αποκαλύφθηκε το έγκλημα της μεταβίβασης της κυριότητας και νομής δημοσίων εκτάσεων, κτιρίων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ακόμη και αρχαιολογικών χώρων, είναι παντελώς ψευδή.

Οι χώροι αυτοί έχουν μεταβιβαστεί στους δανειστές, έχουν υποθηκευτεί για 99 χρόνια, θα ξεπουλιούνται μέχρι ποσού 25 δις σε περίπτωση που η χώρα μας δε θα μπορεί να πληρώσει κάποια δόση του δημόσιου χρέους, και για να χρησιμοποιηθούν πια, θα παίρνουμε άδεια από το Υπερταμείο!

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, που θα ακυρώσει όλη αυτή την τραγωδία της απόλυτης υποθήκευσης και παράδοσης της χώρας μας στους δανειστές.

Το Γραφείο Τύπου