ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

«Οι διώξεις των αγωνιστών δεν θα περάσουν. Όλες και όλοι την Τρίτη 25/09/2018 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.»

 

 

Η ΛΑ.Ε. καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας, την Τρίτη 25/09 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στο κτίριο 7, ενάντια στις διώξεις τριών μελών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών: Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου, Αλέξανδρου – Ρωμανού  Αγγελή και Θωμά Καρρά.

Οι αγωνιστές διώκονται με τις κατηγορίες «Αντίσταση κατά της Αρχής», «Διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «Απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης, κατά Αστυνομικού» διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία, έξω από Συμβολαιογραφείο, ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή περιουσία.

Καλούμε όλες και όλους σε συγκέντρωση συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στους διωκόμενους, την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Τρίτη 25/09 στις 9 π.μ., κτίριο 7) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Οι διώξεις και η καταστολή δεν μας φοβίζουν.

 Όχι στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

 

Το γραφείο τύπου

24/09/2018