Ο Τσίπρας εκδικείται τα στελέχη που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στο «σφυρί» η πρώτη κατοικία πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο, που διαφοροποιήθηκε μετά τη μνημονιακή μεταμόρφωση της κυβέρνησης

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με συλλογικότητες, συνεχίζοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, θα δώσουν δυναμικό αγωνιστικό «παρών» κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη, στις 9.45 π.μ., στο Συμβολαιογραφείο της Ουρ. Καϋμενάκη- Θεμιστοκλέους 42.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 500 πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται πολλές πρώτες κατοικίες, παρά τα ψέματα του Τσίπρα

Σημειώνεται ότι μετά από την αναγγελία κινητοποίησης της ΛΑΕ, την κατακραυγή της κοινωνίας και τις αντιδράσεις του κινήματος ορισμένοι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών έχουν ανασταλεί.

Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση και οι τράπεζες συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο «βγάζοντας στο σφυρί» τα σπίτια φτωχών συμπολιτών μας και τα μικρά καταστήματα τους «για ψίχουλα».

Στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο επί της Θεμιστοκλέους 42 πραγματοποιείται πλειστηριασμός 1ης κατοικίας συμπολίτη μας – πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ενεργοποιείται στο κίνημα υπεράσπισης του λαού ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, του οποίου η οικία είναι και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του!

Ο προκλητικός και ανάλγητος αυτός πλειστηριασμός έχει καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα ενάντια σε όσα στελέχη εγκατέλειψαν τον μεταλλαγμένο μεταμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ. Αίσχος!

Αν και το «κύμα» των πλειστηριασμών μετατρέπεται ξανά σε «τσουνάμι» ο -κατά τα άλλα λαλίστατος- Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ και οι αρμόδιοι υπουργοί δεν έκαναν καμία αναφορά στο γεγονός ότι «βγαίνουν στο σφυρί» λαϊκές κατοικίες και «κόβεται» το ρεύμα σε σπίτια και καταστήματα αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.

Μόνο ένα λαϊκό ποτάμι αντίστασης μπορεί να εμποδίσει την πολιτική της λιτότητας και της υποτέλειας που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στηρίζει με «νύχια και δόντια» και η μνημονιακή «αντιπολίτευση» του Κυρ. Μητσοτάκη.

Όλες και όλοι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 9.45 το πρωί, έξω από το  Συμβολαιογραφείο της Ουρ. Καϋμενάκη (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα).

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας

11/9/2018