ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ !!!

Με αφορμή την ανακοίνωση – καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος δηλώνει έκπληκτος (!!!), επειδή το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με τον Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας τα εγκαίνια του Προγράμματος «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο» στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, αλλά και τη συγκεκριμένη ενέργεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, θυμίζει και στους δυο τη γνωστή παροιμία: «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»!

Δυστυχώς, τα κόμματα εξουσίας, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες, και σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουν αλώσει το  δημόσιο τομέα, και τον χρησιμοποιούν όπως τα παράσιτα τον ξενιστή, απομυζώντας τον, και τρεφόμενοι από αυτόν. Για να κάνουν τα ρουσφέτια τους, να διασφαλίσουν εργασιακά το οικογενειακό τους περιβάλλον, να «συνδράμουν» στα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να προωθήσουν, ώστε να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης θυμίζει στο νεόκοπο κόμμα εξουσίας το ΣΥΡΙΖΑ, και την οργάνωσή του στη Θεσσαλονίκη, ότι τήρησε σιγήν ιχθύος και για τις δυο δημόσιες καταγγελίες που έκανε η ΛΑΕ το Δεκέμβρη του 2017, για εκδήλωση του ΥΜΑΘ που «στήριζαν» οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, και για άλλες εκδηλώσεις, που «στήριζαν» μαζί ΥΜΑΘ και ΑΝΕΛ με συμμετοχή και δημόσιων επιχειρήσεων.

Αποτελεί μέγιστη υποκρισία, και για τους δυο (Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ) να αλληλοκαταγγέλλονται, και ζωτικό πρόβλημα για τη λειτουργία του δημόσιου τομέα, να εξακολουθούν να τον χρησιμοποιούν ως κομματικό παραμάγαζο, είτε από τη θέση της κυβέρνησης, είτε της αυτοδιοίκησης.

Το Γραφείο Τύπου