ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παν. Λαφαζάνης: Αρκετό κακό, πολλή φίμωση και αρκετή εμπάθεια έχουν να επιδείξουν. Να «ξεκουμπιστούν» από την ΕΡΤ και από την κυβέρνηση

 

Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της έρχεται να επιβεβαιώσει το νοσηρό και παρακμιακό κλίμα αυθαιρεσίας και κατάπτωσης που κυριαρχεί στην ΕΡΤ με ευθύνη της κυβέρνησης και της Διοίκησής της.

Καταγγέλλω για άλλη μια φορά την κατάπτυστη κυβερνοδιοικητική «χούντα» της ΕΡΤ, που έχει επιβάλει στην, κατά τα άλλα, δημόσια ΕΡΤ ένα καθεστώς προσωπικής, παράνομης και αντιθεσμικής μου φίμωσης και εξαφάνισης της Λαϊκής Ενότητας.

Ούτε στο καθεστώς του Erdogan δεν εξαφανίζουν με τόσο κυνικό τρόπο πολιτικά πρόσωπα και κόμματα επειδή είναι τα μόνα που τρέμει η κυβέρνηση και το βρώμικο κατεστημένο πολιτικοοικονομικό σύμπλεγμα.

Εμείς παλέψαμε ενάντια στο «μαύρο» του Σαμαρά με ένα μεγάλο όραμα για την ΕΡΤ και όχι για να στρογγυλοκαθίσουν στην Διοίκησή της θεσιθήρες και καρεκλοκένταυροι για να καταμαυρίσουν στην πράξη την κρατική ραδιοτηλεόραση και να την καταστήσουν πιόνι των πιστωτών, μιας ξενοπροσκυνημένης κυβέρνησης και μιας άθλιας ληστευτικής συναινετικής πολιτικής τάξης.

Απαιτούμε να ξεκουμπιστεί τώρα η παράνομη και καθεστωτική διοίκηση της ΕΡΤ, που μας έχει κοροϊδέψει πολλές φορές και έχει καταστήσει την ενημέρωση, τον πολιτισμό και το Σύνταγμα κουρελόχαρτα.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε

Αθήνα, 3/9/2018