Έξω τα ΜΑΤ από το δημαρχείο

 

Σήμερα στις 28.08.18 είχε κληθεί επαναληπτικό δημοτικό συμβούλιο με θέμα το ξεπούλημα της ΔΕΥΑΜΒ.

Το αντιδημοκρατικό κρεσέντο κορυφώθηκε με ορχήστρα την παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και μαέστρους τους “κυρίους” Μπέο και Μουλά, καθώς από το πρωί βρίσκονταν τα ΜΑΤ εντός του χώρου του Δημαρχείου, επιβάλλοντας η συνεδρίαση να διενεργηθεί με τη παρουσία τους. Αυτό μας παραπέμπει σε σκοτεινές αντιδημοκρατικές εποχές για τη χώρα, τις οποίες μάλλον οι “κύριοι” Μπέος και Μουλάς αναπολούν και θέλουν να αναβιώσουν προκειμένου να είναι τα “καλά παιδιά” της κυβέρνησης, του συστήματος και των μνημονίων. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα ΜΑΤ υπήρχαν και συλλήψεις δημοτικών συμβούλων (Ν. Κανέλλης) και ενός πολίτη, που προφανώς ήταν αντίθετοι στις απόψεις των “κύριων” Μπέου και Μουλά, αλλά οι μπράβοι που βρίσκονταν και η παράταξη Μπέου υποτιμώντας την νοημοσύνη μας ήθελε να μας τους παρουσιάσει σαν απλούς πολίτες που υπερασπίζονται την ιδιωτικοποίηση του νερού αφήνονταν ανενόχλητοι από την αστυνομία να κάνουν τους τσαμπουκάδες τους, να προπηλακίζουν και να βιαιοπραγούν εναντίον των πολιτών.

Τελικά μετά από πίεση του κινήματος και του κόσμου, καταψηφίστηκε η πρόταση ξεπουλήματος του νερού, έγινε και σε αυτούς μια σύλληψη, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι ο πολίτης και ο δημοτικός σύμβουλος, επίσης τα ΜΑΤ αποχώρησαν από το δημαρχείο.

Η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας κάνει ξεκάθαρο στη δημοτική αρχή ότι  θα είναι στο πλευρό των πολιτών, των εργαζομένων και δεν θα επιτρέψει σε  καμία  δημοτική αρχή, κυβέρνηση, μνημόνιο να καταλύσει τη δημοκρατία στη πόλη, για την οποία διαχρονικά οι πολίτες του Βόλου έχουν πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος.

Όπως και δε θα επιτρέψει να ξεπουλήσει κανένα κοινωνικό αγαθό και θα μας βρίσκει  μπροστά του οποιοσδήποτε προσπαθεί να παίξει παιχνίδια και να κερδοσκοπήσει στις πλάτες των πολιτών και των εργαζομένων της πόλης.

 

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας