Οι εργαζόμενοι στο Ασκληπιείο Βούλας εκπέμπουν SOS! Υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση, υλικοτεχνικές ελλείψεις, χαλασμένα μηχανήματα, εντατικοποιημένοι ρυθμοί εργασίας: αυτές είναι οι συνθήκες για εργαζόμενους και ασθενείς στο Ασκληπείο.

Ποιος έχει σειρά για μετά;; Η δημόσια υγεία! Η συνεχής υποβάθμιση του δημόσιου υγειονομικού συστήματος και ταυτόχρονα το χτύπημα του λαϊκού εισοδήματος έχουν μετατρέψει σιγά σιγά την περίθαλψη σε είδος πολυτελείας. Να βάλουμε ένα STOP.

O αγώνας του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπείου Βούλας είναι και δικός μας αγώνας. Στεκόμαστε στο πλάι τους και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να χτιστεί ένα μέτωπο συνδικάτων κι ανέργων, με τη στήριξη λαϊκών συνελεύσεων, επιτροπών, λεσχών γειτονιών: για να βάλουμε ένα φρένο στην ισοπεδωτική πολιτική του κεφαλαίου, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της ζωής της εργατικής τάξης και του λαού.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 11 π.μ.