Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας  για τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση

 

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος από τα έδρανα της Βουλής ζήτησε την παρέμβαση του στρατού και την πραγματοποίηση στρατιωτικού πραξικοπήματος για να συλληφθούν όλοι οι κυβερνητικοί και πολιτειακοί παράγοντες!

 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε δηλαδή την κατάργηση της δημοκρατίας!

 

Σε μια ιστορική στιγμή που η κυβέρνηση, προσπαθεί να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τον λόγο αυτό προωθεί άρον άρον την συμφωνία με την κυβέρνηση της FYROM και παράλληλα ψηφίζει νέα δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού , η μεν αξιωματική αντιπολίτευση προωθεί πρόταση μομφής – κοροϊδία μετά την ψήφιση των μέτρων, η δε Χρυσή Αυγή ζητεί την κατάργηση της Δημοκρατίας.

 

Απαιτείται όχι μόνο η τιμωρία του βουλευτή για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας όπως προβλέπει το Σύνταγμα, απαιτούνται κυρίως μέτρα για την αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος, που σηκώνει κεφάλι και προκαλεί !

 

Για την προκλητική στάση της Χρυσής Αυγής, την ευθύνη φέρει ακέραια η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό κατεστημένο για την ανεκτική στάση τους απέναντι τους, διότι πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Δίκη για την τιμωρία των ενόχων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι ένοχοι εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

 

  Ο λαός και μόνο ο λαός με τους αγώνες του μπορεί να προστατεύσει την Δημοκρατία, να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και τα νεοναζιστικά στηρίγματα του.

 

Γραφείο Τύπου

 

15/6/2018