ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας. Προστατεύουμε την κατοικία συμπολίτη μας με 100% αναπηρία (τυφλός).»

 

Συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών την Τετάρτη 06/06/2018, στις 15:30, Μητροπόλεως και πλατεία Συντάγματος. Πορεία διαμαρτυρίας προς το Συμβολαιογραφείο της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 9.

 

Απαιτούμε έστω και την τελευταία στιγμή, από την Κυβέρνηση και την τράπεζα ALPHA bank, να αναστείλουν τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό.

 

Η ανάλγητη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε νέες ακόμα πιο ανάλγητες περιπέτειες.

Θύμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της αυτήν την φορά, τυφλός συμπολίτης μας (100% πιστοποιημένη αναπηρία από ΚΕΠΑ), τριτεγγυητής σε δάνειο. Η πρώτη του κατοικία εκπλειστηριάζεται αύριο προς όφελος των τραπεζών και των funds.

Όταν η επίσημη κυβερνητική πολιτική στοχοποιεί την λαϊκή κατοικία, τα κινήματα οφείλουν να λάβουν θέση μάχης και με την αλληλεγγύη ως όπλο να αντισταθούν στην καταλήστευση μίας πρώτης κατοικίας ανθρώπου με αναπηρία.

Παράλληλα οι δικογραφίες εις βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των μελών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών αποδεικνύουν πως έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής, που έκρυβε τα καθεστωτικά χαρακτηριστικά μίας Κυβέρνησης η οποία προκειμένου να εκπληρώσει τις αντιλαϊκές εντολές που δέχεται από το «κουαρτέτο», επιδιώκει να τρομοκρατήσει όσους αγωνίζονται ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

            Οι συνδυασμένες επιθέσεις της Κυβέρνησης στην λαϊκή κατοικία και στους αγωνιστές που την υπερασπίζονται, θα αποκρουστούν.

Η Λαϊκή Ενότητα, συνεπής στο αγωνιστικό ραντεβού της, συνεχίζει και κλιμακώνει τον αγώνα της κι αυτήν την εβδομάδα με κινητοποιήσεις για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Με την αγωνιστική παρουσία μας και αύριο Τετάρτη 06/06, στις 15:30, στην οδό Μητροπόλεως και πορεία προς το Συμβολαιογραφείο που έχειπρογραμματιστεί να διενεργηθεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμούς της κατοικίας του τυφλού συμπολίτη μας.

Το κίνημα θα δώσει και αυτήν την Τετάρτη το αγωνιστικό του «παρών» στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Το γραφείο τύπου

05/06/2018