ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Πρόγραμμα περιοδειών-συναντήσεων Δημήτρη Στρατούλη, μέλος Π.Γ ΛΑ.Ε σε Άρτα, Γιάννενα, Κέρκυρα Λευκίμμη στις 1 και 2 Ιούνη

 

Ο Δ. Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑ.Ε θα πραγματοποιήσει το εξής πρόγραμμα περιοδειών-συναντήσεων σε Άρτα, Γιάννενα Κέρκυρα και Λευκίμμη.

  1. Στις 1/6 στη 1 μμ συνάντηση με το σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Άρτας για το απλήρωτο προσωπικό στην καθαριότητα και στη σίτιση. Στις 1:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Άρτας μαζί με μέλη της Νομαρχιακής Άρτας της ΛΑΕ θα συναντηθούν με τη Διοίκηση του σωματείου της επιχείρησης ΒΙΚΗ, που είναι σε διαδικασία πτώχευσης.
  2. Στις 1/6 στις 6 το απόγευμα στα Γιάννενα θα παραβρεθεί στη πανηπειρωτική συγκέντρωση κοινωνικών κινημάτων και συλλογικών φορέων ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο και εν συνεχεία θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
  3. Στις 2/6, στις 6:30 μμ μαζί με τον πρώην βουλευτή της ΛΑ.Ε στο νομό Κέρκυρας Στέφανο Σαμοΐλη και τοπικά στελέχη της ΛΑΕ θα συναντηθεί με τους απολυμένους συμβασιούχους του Δήμου Κέρκυρας, στο Μαράσλειο, θα περιοδεύσουν στη Λευκίμμη και στις 8 μμ θα παραβρεθούν στη συγκέντρωση-συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο σύλλογος «Αλεύχιμον» στο ποτάμι Λευκίμμης, ενάντια στη λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ νότιας Κέρκυρας στα Μεσοράχια αλλά και στην επιχειρούμενη ποινικοποίηση αυτού του αγώνα.

 

Αθήνα 31/05/2018

Το Γραφείο Τύπου