Κάλεσμα της ΠΕ Καλλιθέας της Λαϊκής Ενότητας

Στην Καλλιθέα της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης δεν χωράνε οι φασίστες

Αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 12 Μαΐου 6:00μμ, στην πλατεία Κύπρου

Ο Οργάνωση Καλλιθέας της Λαϊκής Ενότητας καλεί τις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες να συμμετέχουν μαζικά στην Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνει στην πλατεία Κύπρου ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου, το Σάββατο 12 Μαΐου στις 6:00 το απόγευμα.

Για να δώσουμε έμπρακτη απάντηση στις φασιστικές επιθέσεις ενάντια σε πολίτες, όπως έγινε την 25η Μαρτίου στην πλατεία Κύπρου, να δώσουμε έμπρακτη απάντηση στο μαγάρισμα με ναζιστικά συνθήματα και σύμβολα των σχολείων μας και ειδικά το σχολείο όπου ήταν η φυλακή του Νίκου Μπελογιάννη.

Για να μην επιτρέψουμε στο ναζιστικό μόρφωμα να ανοίξει γραφεία στην πόλη μας, να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν ξανά τον τρόμο στις γειτονιές μας, όπως έκαναν το 2012 – ‘13.

Στην Καλλιθέα της Προσφυγιάς και της Αλληλεγγύης δεν χωράνε οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν  και του Παύλου Φύσσα.

Η Καλλιθέα του Αγώνα και της Αντίστασης, η Καλλιθέα του Μπιζανίου και του Μπλόκου, δεν θα ανεχθεί τους νοσταλγούς του Χίτλερ, τους πολιτικούς επίγονους των ταγματασφαλιτών και  των μαυραγοριτών.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον Καλλιθιώτικο λαό, Έλληνες και μετανάστες, να αγωνιστεί ώστε να μην μπορέσει ποτέ ξανά να σηκώσει κεφάλι ο φασισμός. Να αγωνιστεί ενάντια στον ρατσισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί παράλληλα σε αγώνα ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ που εξαθλιώνουν τον εργαζόμενο λαό και στρώνουν τον δρόμο στον ρατσισμό και τον φασισμό. Ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ενάντια στην λιτότητα, τα μνημόνια και την υποταγή.

 

Ποτέ ξανά φασισμός! Όχι στον ρατσισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο!

Όλες & όλοι στις 12 Μαΐου 6μμ, στην συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου