ΟΧΙ στις επιθέσεις των ΗΠΑ στη ΣΥΡΙΑ

Καμία εμπλοκή της Ελλάδος

Όλοι στη συγκέντρωση έξω από την αμερικάνικη Πρεσβεία την Παρασκευή 13 Απρίλη ώρα 6 μ.μ.
(σταθμός ΜΕΤΡΟ «Μέγαρο Μουσικής»).

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της προετοιμάζονται να τυλίξουν στις φλόγες την Ανατ. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή με στόχο να εξυπηρετήσουν του ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα τους εις βάρος της Συρίας.
Η Ελλάδα και η Κύπρος αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούν και να στηρίξουν στρατιωτικούς σχεδιασμούς της Δύσης, που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια όλης της περιοχής.
Δυστυχώς, η Ελληνική κυβέρνηση αντί να προστατεύσει τα ελληνικά συμφέροντα προσφέρει κάθε διευκόλυνση στα αμερικανικά συμφέροντα, στα αμερικανικά πλοία και αεροπλάνα που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, γεγονός που την καθιστά ενδεχόμενο στόχο αντιποίνων, απ’ όσους υποστούν τις συνέπειες των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.
Η κυβέρνηση και η «μνημονιακή αντιπολίτευση» με την εθελόδουλη πολιτική τους, θέτουν την Ελλάδα σε πραγματικό κίνδυνο και υπονομεύουν την ειρήνη.
Απαιτούμε να μην χρησιμοποιηθούν τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και εναέριος χώρος για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και αγωνιζόμαστε για την ειρήνη σ’ ολόκληρη την περιοχή.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία την Παρασκευή 13 Απρίλη ώρα 6μμ.
Παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για την μη εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς.
Υπερασπιζόμαστε την ειρήνη.

Το Γραφείο τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)
12/4/2018