Ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ, Θοδωρής Μπολέτης απαντώντας σε άρθρο του Σωτήρη Βλάχου στην εφημερίδα «Θάρρος», κατέφυγε πάλι σε συκοφαντίες κατά της ΛΑΕ και των στελεχών της στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, ότι δήθεν «συνεργάζονται με την ΔΑΚΕ».

Οφείλουμε να πούμε στον κ. Μπολέτη ότι:

1) Είναι ντροπή να λέει συνειδητά ψέματα. Διότι είναι γνωστό ότι τα στελέχη της ΛΑΕ στο Εργατικό Κέντρο αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις και πρωτοστατούν στον αγώνα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων του νομού μας και επιδιώκουν πάντα την κοινή δράση με το ΠΑΜΕ, το οποίο δυστυχώς αρνείται.

2) Η ΛΑΕ συνολικά αλλά και τα στελέχη της στον Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας είναι μπροστάρηδες στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις και τα κομμένα ρεύματα στους φτωχούς και τους άνεργους.

3) Η ΛΑΕ Μεσσηνίας και τα στελέχη της στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, κ. Μπολέτη, πρωτοστάτησαν στη μεγάλη παμπελοποννησιακή κινητοποίηση εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της Περιφέρειας στις 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και «έφαγαν» χημικά από τις δυνάμεις καταστολής, μαζί με τους συναγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους συναγωνιστές από τις Επιτροπές κατά των πλειστηριασμών και τους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Το ΚΚΕ, κ. Μπολέτη, δυστυχώς, αντί να συμπαραταχθεί με όλους τους εργαζόμενους και όλους τους διαδηλωτές στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση, προτίμησε να κάνει μια πορεία «παρέλαση» με τη συνοδεία αξιωματικού της αστυνομίας!!! , έφτασε μάλιστα στην απαράδεκτη αθλιότητα, την ώρα που οι δυνάμεις καταστολής μας είχαν ρίξει χημικά να απαιτεί να ανοίξουμε διάδρομο για να φύγει και επιτέθηκε όχι βέβαια στα ΜΑΤ, αλλά σε εμάς τους διαδηλωτές (σπάζοντας μάλιστα τα γυαλιά συναγωνιστή γιατί δεν πρόλαβε να κάνει στην άκρη!!!)

Ντροπή, κ. Μπολέτη!

Μήπως μετά από αυτά πρέπει να πούμε και εμείς,ότι το ΚΚΕ «κάνει πλάτες» στον Τσίπρα; Eμείς φυσικά δεν θα πούμε κάτι τέτοιο, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση σας στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση.

Επιτέλους, κ. Μπολέτη, οφείλετε να συνειδητοποιήσετε εσείς και το ΚΚΕ ότι εχθρός του λαϊκού κινήματος δεν είναι η ΛΑΕ αλλά οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα των μνημονιακών πολιτικών δεν είναι οι χωριστές κινητοποιήσεις, αλλά η κοινή δράση και η συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων.