Δελτίο Τύπου

Ψέματα, ψέματα και… ψέματα είπε ο κ. Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΛΑΕ

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, επιχείρησε για πολλοστή φορά να στηρίξει το δικό του «success story» λέγοντας (τι άλλο;) και πάλι ψέματα, ψέματα και… ψέματα.

Είπε ο πρωθυπουργός ότι «βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του στόχου που μας έφερε στη διακυβέρνηση της χώρας, την έξοδο από την επιτροπεία και το τέλος των προγραμμάτων». Ντροπή κ. Τσίπρα. Γνωρίζετε καλύτερα από όλους και συνεχίζετε να λέτε στον ελληνικό λαό κατάφορα ψέματα, ότι και μετά τη λήξη, τύποις, του 3ου μνημονίου που όλα τα μνημονιακά συνεταιράκια μαζί ψηφίσατε, η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε ασφυκτική εποπτεία μνημονιακών προδιαγραφών και οι εξοντωτικοί για τον λαό νόμοι, η υπερφορολόγηση, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, η περαιτέρω μείωση των συντάξεων, οι πλειστηριασμοί και η υφπαρπαγή των λαϊκών περιουσιών κατοικιών, όχι μόνο δεν θα σταματήσουν αλλά θα ενταθούν αφού αυτή είναι η πραγματικότητα που συνδιαμορφώσατε με τα παλιομνημονιακά κόμματα για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας.

Είπατε κ. Τσίπρα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου σας ότι αυτή θα είναι «μια μεγάλη τομή στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας». Είναι μια μεγάλη τομή σε βάρος του λαού θα σας πούμε εμείς αφού στη συντριπτική του πλειονότητα θα πρέπει να συνεχίσει να ζει, στην καλύτερη περίπτωση, με μισθούς και συντάξεις στα όρια της φτώχειας.

Η μόνη αλήθεια κ. Τσίπρα είναι οι εκλογικοί σχεδιασμοί σας για να εξαπατήσετε για άλλη μι φορά τον ελληνικό λαό και να παραμείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία, αλλά αυτό δεν θα το καταφέρετε διότι ο λαός γνωρίζει και υφίσταται τις συνέπειες των μνημονίων και θα σας ανατρέψει όλους μαζί, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο ανεξαρτησίας, ανάπτυξης και ευημερίας για τον τόπο.

 

 

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)

3/4/2018