Με εντολή της Κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου και σε συνεργασία με τον επίορκο πρόεδρο των συμβολαιογράφων της Αθήνας, κ. Ρούσκα, οι δυνάμεις καταστολής ξεπέρασαν και σήμερα κάθε όριο αυταρχισμού.

Όχι μόνο απώθησανν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο της οδού Καποδιστρίου 18, αλλά έριξαν και χημικά σε στενό δρόμο τα οποία προκάλεσαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα στους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις διαδηλωτές, ο Άλκης Αντωνιάδης και ο Κώστας Σερεβέτας, στελέχη της ΛΑΕ και η Δέσποινα Θανοπούλου, μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, για τους οποίους κλήθηκε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στα νοσοκομεία «Λαϊκό» και «Σωτηρία».

Όλη η αστυνομική δύναμη της Αθήνας ήταν παρατεταγμένη σήμερα στα συμβολαιογραφεία του κέντρου, που επρόκειτο να διεξαγάγουν πλειστηριασμούς. Τα συμβολαιογραφεία εν τέλει ήταν «σιδηρόφρακτα» ενώ έξω από το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο ήταν διμοιρίες των ΜΑΤ .

Η βία και ο αυταρχισμός όμως δεν μπορούν να σταματήσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι αγωνίζονται και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται κατά της αρπαγής της λαϊκής περιούσιας και η ΛΑΕ θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα.

Η λεηλασία δεν θα περάσει.

Το γραφείο τύπου
07/03/2018