ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;

Εμείς, η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης,  επανερχόμαστε σε δυο μόλις ώρες μετά το προηγούμενο δελτίο τύπου μας.

Διότι, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, είδαμε και δεύτερη πρόσκληση, για εκδήλωση με θέμα:

100 Χρόνια Πριν, Σήμερα, στο Μέλλον
Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας
(Προβολή Φωτογραφικού Υλικού, Ομιλίες, Παρουσιάσεις, 1 Συζητήσεις)

η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Δ΄ του ΟΛΘ, με ομιλητές εκπροσώπους πολιτειακών θεσμών (Υπ. Εσωτερικών, Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας κτλ.).

Στη σχετική πρόσκληση, εμφανίζονται ότι «στηρίζουν» (κομψός όρος για το συνδιοργανώνουν) την εκδήλωση: το Υ.ΜΑ.Θ., το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, η ΕΥΑΘ, ο ΟΛΘ, η ΔΕΘ HELEXPOκαι…. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υπουργεία, Δημόσιοι Φορείς κτλ. χέρι-χέρι και μ ένα… αστέρι, με τους ΑΝΕΛ.

Δεν ξέρουμε αν ανάλογη τακτική ακολουθούν και άλλα Υπουργεία με «στήριξη» του ΣΥΡΙΖΑ. Απαιτούμε όμως και το ΥΜΑΘ και το Υπ. Εσωτερικών, να μας απαντήσουν στα ερωτήματα που θέσαμε στο προηγούμενο δελτίο τύπου μας.

Ελπίζουμε η απάντηση να έρθει σύντομα, και να μη δούμε νέα ταμπέλα έξω από το ΥΜΑΘ, τύπου «Υπουργείο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Η κομματικοποίηση του κράτους, ένα από τα στοιχεία της οποίας είναι και η συγκεκριμένη συμπεριφορά της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), με την ανοχή προφανώς του Υπουργού Εσωτερικών, η οποία κομματικοποίηση εντείνεται απ΄ όσο φαίνεται και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πρέπει να σταματήσει ΧΘΕΣ.

Υ.Γ. ΟΙ δημόσιοι φορείς, δηλ. ο ΟΛΘ, η ΕΥΑΘ, η ΔΕΘ HELEXPO γνωρίζουν ότι συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τους ΑΝΕΛ;;;;; Αν όχι, καλό είναι να το δηλώσουν, αν ναι, πώς το αιτιολογούν;

Το Γραφείο Τύπου