ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

Τη Δευτέρα 13/11/2017, στις 9.00΄ π μ., στο Δ΄ Μονομελές Πλημ/δικείο Θεσ/νίκης, θα γίνει η δίκη των επτά συμπολιτών μας, οι οποίοι, μαζί με άλλους κατοίκους της Επανομής, διοργάνωσαν μαζική κινητοποίηση στις 12 Γενάρη 2014, για την απομάκρυνση μιας ισχυρής κεραίας της Cosmote, η οποία τοποθετήθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης, κοντά σε σχολεία και σε χώρους που αθλούνται παιδιά.

Εδώ και μερικά χρόνια έχουν αναπτυχθεί αγώνες για απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας από χώρους εντός οικισμών, δίπλα σε σχολεία, νοσοκομεία κτλ. σε όλη την Ελλάδα, για την προστασία της υγείας των πολιτών, ιδίως των παιδιών, εξαιτίας της έντασης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπουν.

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους επτά συμπολίτες μας από το δήμο Θερμαϊκού, οι οποίοι δικάζονται αύριο, και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους συμπολίτες μας αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 9.00΄π.μ. για να δηλώσουμε την απαίτησή μας να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, να απομακρυνθούν οι κεραίες αυτές, και να σταματήσει η χωροθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε χώρους επικίνδυνους για την υγεία των κατοίκων.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Το Γραφείο Τύπου