Λέμε «ΟΧΙ» στην υφαρπαγή των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών

Δίνουμε, ξανά, μαζικά δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 3 μ.μ.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου επιχειρείται ξανά, με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων της Βουλής, για χάρη των τραπεζών και των δανειστών, να βγουν στο «σφυρί» λαϊκές περιουσίες και πρώτες κατοικίες. Όσες και όσοι συμμετέχουμε στο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών -και αυτή τη φορά- θα δηλώσουμε πάλι «παρών» στα Ειρηνοδικεία της χώρας, για να αποτρέψουμε αυτή τη λεηλασία.

Επισημαίνεται ότι με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών απετράπησαν πολλές προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών.

Η αντίσταση του Κινήματος έχει προκαλέσει την αντίδραση του μνημονιακού κατεστημένου, που προσπαθεί με διάφορα «παπαγαλάκια» να πείσει τον ελληνικό λαό ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν στους μεγαλοϊδιοκτήτες καθώς και ότι, όσοι αγωνίζονται ενάντια τους προστατεύουν τις μεγάλες περιουσίες. Φυσικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από συγκεκριμένα στοιχεία.

Ο αγώνας κατά της υφαρπαγής α’ κατοικιών και όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στις οικονομικά αδύναμες ομάδες του πληθυσμού θα συνεχιστεί παρά τη συκοφάντηση που δέχεται από διάφορα «παπαγαλάκια». Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα συνεχίσει να κλιμακώνει διαρκώς τις δράσεις του, με στόχο να σταματήσει τα σχέδια κυβέρνησης, δανειστών και μνημονιακής Αντιπολίτευσης για την οικονομική εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

Όλες και όλοι μαζί εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Με μαζικούς αγώνες θα ακυρώσουμε στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

24/10/2017