Την Παρασκευή 20/10 η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής μετακομίζει στα νέα της γραφεία στον Πειραιά και τα εγκαινιάζει, παρουσία κεντρικών στελεχών της, του πολιτικού τους αρχηγού Μιχαλολιάκου και των Βουλευτών Πειραιά, Κούζηλου και Λαγού.

Τη στιγμή που πιέζονται από τη δίκη που θα τους καταδικάσει για τον φόνο του Παύλου Φύσσα και την επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες. Τώρα που κλείνει τα γραφεία της σε πολλες πόλεις και που στελέχη της αποχωρούν μαζικά, επιλέγουν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους με φιέστα στο κέντρο του Πειραιά και με την εμφάνιση ταγμάτων εφόδου, που χτυπούν εργάτες γης στον Ασπρόπυργο και συνδικαλιστές της ΠΕΝΕΝ, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο στόχος τους είναι το εργατικό κίνημα που αντιστέκεται.

Όταν το ρατσισμό και την ισλαμοφοβία καλλιεργεί η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η Ε.Ε. τηρώντας συμφωνία που φυλακίζει τους πρόσφυγες και σκοτώνει παιδιά στα νησιά. Όταν οι πολιτικές των μνημονίων φτωχοποιούν ακόμα περισσότερο τον ήδη εξαθλιωμένο κόσμο της δουλειάς, οι νεοναζί βρίσκουν πρόσφορο περιβάλλον για να πατήσουν και να αναπτυχθούν αποτελώντας το καλύτερο εργαλείο των προνομιούχων.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ν.Ε. ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ