Δεν θα περάσουν οι οι λυσσαλέες προσπάθειες υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Με μαζικούς, ενωτικούς λαϊκούς αγώνες θα αποτρέψουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη θα επιχειρηθεί εκ νέου, να «βγουν στο σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες. Οι πλειστηριασμοί έχουν ξεκινήσει, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

«Προ των πυλών» βρίσκονται και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Στόχος των δανειστών, της κυβέρνησης και των φιλομνημονιακών κομμάτων είναι με ένα «κλικ», να εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα κλιμακώσει τις δράσεις του για να αποτρέψει την διαδικασία αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

12/9/2017