Τσίπρα – Macron: Η Ελλάδα και οι εργαζόμενοι δεν πωλούνται – Ευρωζώνη και ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται, μόνο ανατρέπονται

Ο Παν. Λαφαζάνης μετά την επίθεση των ΜΑΤ στο μπλοκ της ΛΑ.Ε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τον «ψεκασμό» με χημικά που υπέστη και ο ίδιος, έκανε στα Μέσα Ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

«Σπάσαμε ως ΛΑ.Ε την χουντικού τύπου απαγόρευση των συναθροίσεων για την έλευση του Macron, η οποία σ’ εμάς τους παλιότερους ανακαλεί τις πιο σκοτεινές εποχές και μνήμες σε αυτόν τον τόπο.

Δεχθήκαμε, παρότι ειρηνικοί διαδηλωτές και με εντολή μιας άθλιας κυβέρνησης, μια απρόκλητη άγρια επίθεση των ΜΑΤ, τα οποία έφτασαν στο σημείο να ψεκάζουν στοχευμένα όλα τα στελέχη της ΛΑ.Ε και προσωπικά εμένα, σε μια επιχείρηση κατάπτυστης τρομοκρατίας.

Είναι ντροπή και κατάντημα αυτό στο οποίο έχουν περιέλθει ως πρόσωπα και ως κυβέρνηση. Χρησιμοποιούν αδίστακτα εναντίον μας μεθόδους που δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν οι πιο αντιδραστικοί κύκλοι της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Macron έρχεται ως ατζέντης στην χώρα μας, επικεφαλής όχι πολιτικής, αλλά επιχειρηματικής αντιπροσωπείας των πολυεθνικών της Γαλλίας, με στόχο να αρπάξει όσα φιλέτα μπορεί από την Ελλάδα.

Και δυστυχώς έχει απέναντί του έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που διαπερνώνται από τόση δουλοπρέπεια, που είναι έτοιμοι, στο όνομα δήθεν των επενδύσεων, να ξεπουλήσουν τα πάντα σε αυτήν την χώρα.

Macron και Τσίπρας εφαρμόζουν κοινές επιχειρήσεις διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων και εργασιακών σχέσεων. Ο ένας προωθεί ένα αντεργατικό πακέτο μέτρων στο όνομα των μεταρρυθμίσεων, ο άλλος κατεδαφίζει τα πάντα στο όνομα των μνημονίων.

Με τη διαδήλωσή μας στείλαμε ένα απλό μήνυμα και στους δύο και στον Macron και στον Τσίπρα: Η Ελλάδα και οι εργαζόμενοι δεν πωλούνται, η ευρωζώνη και η ΕΕ δεν μεταρρυθμίζονται, αλλά ανατρέπονται».

Το Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε

Αθήνα, 08/09/2017