Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 12 Ιουλίου (3 μ.μ.)

Με μαζικούς αγώνες θα αποτρέψουμε την υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και περιουσιών με ένα «κλικ»

Τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίοι αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των πλειστηριασμών αφού, με πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, που στηρίζουν τα μνημόνια και την καταστροφική λιτότητα, κάθε εβδομάδα βγαίνουν στο «σφυρί» όλο και περισσότερα σπίτια, καταστήματα και λαϊκές περιουσίες, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων».

Οι τράπεζες, τα funds και τα κάθε λογής «κοράκια» περιμένουν να υφαρπάξουν ότι απέμεινε στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας, μετά από 7 χρόνια ασφυκτικής λιτότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ενεργοποιήθηκαν πρόσφατα και τα σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 396) με στόχο την καταστολή του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και την άσκηση διώξεων σε βάρος όσων αγωνίζονται κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών.

Το διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» των πλειστηριασμών, θα μετατραπεί σε «τσουνάμι» από τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Με ένα «κλικ» από την οθόνη ενός υπολογιστή, κυβέρνηση, μνημονιακά κόμματα της Αντιπολίτευσης και δανειστές, περιμένουν ότι θα εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.

Τα σχέδια της κυβέρνησης, του παλαιομνημονιακού μπλοκ και των δανειστών δεν θα περάσουν!

Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν θα αναστείλει τις δράσεις του. Αντιθέτως, θα εντείνει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.

Θα ακυρώσουμε στην πράξη και το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

11/7/2017