Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Άλκη Αντωνιάδη μέλος της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού, συμμετέχει από την Πέμπτη 6/7 και μέχρι το Σάββατο 8/7 στις μεγάλες και μαχητικές συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, αντιδιασκέψεις και διεθνείς συναντήσεις, που γίνονται αυτές τις ημέρες από κοινωνικά κινήματα, αριστερές οργανώσεις και συνδικάτα στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Οι κινητοποιήσεις αυτές γίνονται ενάντια στη σύνοδο των G 20, δηλαδή των ηγετών των πλουσιότερων χωρών του κόσμου, που πραγματοποιείται σ’ αυτή την πόλη. Το κεντρικό σύνθημα της Διεθνούς Συντονιστικής Επιτροπής, που ενοποιεί όλους τους διαδηλωτές είναι το «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ».

Η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ την Παρασκευή 7/7, εκτός από τη συμμετοχή της στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, θα συμμετέχει το απόγευμα σε διεθνή διάσκεψη αριστερών πολιτικών δυνάμεων και κοινωνικών κινημάτων και θα συναντηθεί με την οργάνωση της DIE LINKE στο Αμβούργο και τον υποψήφιο της στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Το Σάββατο (7/7) θα συμμετέχει στην κορύφωση των κινητοποιήσεων, δηλαδή στη μεγάλη διαδήλωση, που διοργανώνεται στο Αμβούργο από κοινωνικά κινήματα, συνδικάτα και αριστερές πολιτικές δυνάμεις, που θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει το βράδυ, όπου αναμένονται περισσότεροι από 100.000 διαδηλωτές.

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

7/7/2017