Δελτίο Τύπου

Μπροστά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πάμε ακόμα πιο γερά για την προστασία της λαϊκής περιουσίας

Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 3 μ.μ.

Λέμε «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς

Η βιασύνη της κυβέρνησης να εκδώσει την υπουργική απόφαση για την εξειδίκευση του τρόπου, με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αναδεικνύει την πλήρη ταύτισή της με τα συμφέροντα των κάθε είδους «κορακιών» και funds, που περιμένουν να καταπέσουν στην λαϊκή περιουσία και να κερδοσκοπήσουν πάνω στην αγωνία και τους κόπους μιας ζωής.

Η κυβέρνηση και το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεφορτωθούν το κίνημα που κάθε Τετάρτη, στα Ειρηνοδικεία, ορθώνει μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας για τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες μας από την επιχειρούμενη σε βάρος τους λεηλασία.

Για αυτό το λόγο προέβλεψαν τρεις μέρες για τη διενέργεια πλειστηριασμών από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για αυτό το λόγο προέβλεψαν ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν κάθε ακίνητο που βγαίνει στο σφυρί (ακόμα και πλειστηριασμούς, η διαδικασία των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει).

Πλανώνται πλάνην οικτρά!! Η μάχη θα μεταφερθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Το κίνημα αλληλεγγύης κατά των πλειστηριασμών θα γιγαντωθεί γιατί θα αφορά στον κάθε ένα από μας. Τον κάθε γείτονά μας.

Είναι, λοιπόν, στο χέρι μας να μην δούμε σκηνές Ισπανίας με τα ΜΑΤ να προβαίνουν στις εξώσεις, αλλά σκηνές από την Ελλάδα του ηρωικού παρελθόντος, όπου κάθε κοράκι θα βρίσκει μπροστά του ενωμένους τους πολίτες της κάθε γειτονιάς να αποτρέπουν τις εξώσεις, αλλά και τις επισκέψεις των δικαστικών επιμελητών που θα δείχνουν τα σπίτια στους υποψήφιους πλειοδότες.

Ας ενεργοποιηθούμε όλοι μας και ας ενώσουμε τα χέρια. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Δίνουμε και πάλι αγωνιστικό ραντεβού όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

6/6/2017