ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Την Τετάρτη 24 Μαΐου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί, βγάζοντας στο «σφυρί» ότι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την πρόσφατη, ακόμη πιο επώδυνη των αμέσως προηγούμενων τριών μνημονίων, συμφωνία με τους δανειστές, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, προχωρά στην υλοποίηση του νέου συστήματος διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, Το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό».

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 24 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

23/5/2017