Η κυβέρνηση της προδοσίας, πραξικοπηματικά, παράνομα, αντισυνταγματικά, χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση και δημοκρατική νομιμοποίηση, υπέγραψε τα χαράματα, αποφράδα μέρα για τον τόπο, μια κατάπτυστη Συμφωνία με τους υπαλλήλους της ΕΕ και του ΔΝΤ

Η κατάπτυστη αυτή Συμφωνία ισοδυναμεί με τέταρτο νέο μνημόνιο, χωρίς μάλιστα καμιά χρηματοδότηση, αφού αυθαίρετα προϋποθέτει ότι η χώρα μετά το 2018 θα έχει βγει στις αγορές (!).

Το νέο τέταρτο μνημόνιο σφαγιάζει, μεταξύ άλλων, τις συντάξεις και κατακρεουργεί το αφορολόγητο, ενώ διαλύει και στην ουσία βάζει “λουκέτο” στην ΔΕΗ.

Η Συμφωνία αυτή αντί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, θα σπρώξει την οικονομία σε μεγαλύτερο κατήφορο, θα πνίξει την κοινωνία και θα δώσει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση υπογράφοντας μια νέα ταπεινωτική και εξευτελιστική συνθηκολόγηση επωμίζεται όχι μόνο πελώριες πολιτικές αλλά και βαρύτατες ποινικές ευθύνες, οι οποίες πολύ γρήγορα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν.

Βαρύτατες ευθύνες για την νεοαποικιακή ληστρική Συμφωνία επωμίζεται και η εθελόδουλη ΝΔ μαζί με όλα τα παραδομένα και εξωνημένα μνημονιακά κόμματα.

Η δήθεν διαφωνία της μνημονιακής αντιπολίτευσης στην Συμφωνία είναι πλασματική και διάτρητη και γι’ αυτό δεν ζητάνε τη μη υπογραφή της αλλά δεσμεύονται πως δεν θα εφαρμόσουν και θα καταργήσουν τα μέτρα της.

Οι μέρες της κυβέρνησης είναι πια μετρημένες. Με την υπογραφή της στη Συμφωνία έχει ήδη μετατραπεί σε στημένη λεμονόκουπα.

Το μεγάλο λαϊκό κύμα αγανάκτησης και αγώνων γρήγορα θα σαρώσει κυβέρνηση και μνημονιακά μπλοκ, θα βγάλει την χώρα από την ευρωζωνική φυλακή και θα ανοίξει για τον τόπο ένα καινούργιο ριζοσπαστικό δρόμο ανασυγκρότησης με τους εργαζομένους και το λαό πρωταγωνιστές.

Για το Γραφείο Τύπου

2/5/2017