ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ (3 μ.μ.)

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ – ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί ενώ την ίδια στιγμή, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, προετοιμάζει ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με στόχο οι τράπεζες και τα funds – «κοράκια» να υφαρπάξουν τις λαϊκές περιουσίες, ξεπερνώντας τις μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις. Κεντρική επιλογή της συγκυβέρνησης αποτελεί, άλλωστε, η υλοποίηση των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού μέτρων τα οποία απαιτούν οι δανειστές – «οικονομικοί δολοφόνοι».

Τα εξοντωτικά για τον λαό σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων, δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν ξανά στο «κενό».

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουμε ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

28/3/2017