ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί ενώ παράλληλα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει σιωπηρά -με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων- ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Βασικό στόχο της κυβέρνησης αποτελεί η υλοποίηση και εφαρμογή των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού απαιτήσεων των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», οι οποίοι επιδιώκουν, ό,τι απέμεινε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια, να περάσει στις τράπεζες και τα funds – «κοράκια».

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό» για μια ακόμη φορά.

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

21/3/2017